juni, 2022

zon12jun15:00zon17:00Kamervragen: TINKEBELL (Katinka Simonse)Kunstenaar, schrijver, strateeg (currently saving the world)15:00 - 17:00

Omschrijving

VANWEGE ONVOORZIENE LOGISTIEKE PROBLEMEN KAN DE BIJEENKOMST KAMERVRAGEN MET KATINKA SIMONSE/TINKEBELL VANMIDDAG (ZONDAG 12 JUNI) HELAAS GEEN DOORGANG VINDEN.

ONZE OPRECHTE EXCUSES HIERVOOR.

HOOGLANDSE KAMER

0653586490

 

Katinka Simonse – Tinkebell –  is een kunstenaar die met haar projecten, objecten en interventies ongerijmdheden in onze politieke en sociale systemen uitvergroot en blootlegt. Naar eigen zeggen is ze continu bezig de wereld te redden. Dat wordt haar niet altijd in dank afgenomen. Ze ontdekte dat het best mogelijk is de politieke en sociale agenda te beïnvloeden. Als je maar weet hoe je dat moet doen. Tijdens KAMERVRAGEN geeft Tinkebell een korte handleiding. En ze vertelt ook hoe het komt dat haar leven en werk en zo onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn geraakt. Over een meisje uit Goes dat al héél anders naar de wereld keek. Over opgroeien als dat vooral bestaat uit overleven. Over leren en liefde, trouw, taaiheid en volharding. Over haar bijna monastieke levensstijl. Over offers en impact, over roepen in de woestijn en over roeping. En over wat haar drijft en draagt.   

Meer

Gezondheidsregels voor dit evenement

Anderhalve meter afstand is gewaarborgd
Ruimte is gereinigd

Tijd

(Zondag) 15:00 - 17:00

Locatie

Hooglandse Kerkgracht 58

X
X